Vásárlás

Az okos redőny biztonsági hatása

okos redőnyOkos redőny

Ön is gyakran gondol az akár több napos vagy hetes nyaralása közben arra, hogy teljes biztonságban hagyta a lakását? Az okos redőny használatával garantáltan eltűnnek ezek a súlyos gondolatok. Kevesen tudják, hogy az úgynevezett smart home nemcsak a kényelemet biztosíthatja a lakóknak, hanem a biztonságot is.

Az esetleges betöréseket is könnyedén megelőzhetjük, amennyiben a smart rolók mellett tesszük le a voksunkat. Ugyanis könnyedén, akár pár érintéssel rákapcsolódhatunk és irányítás alá vehetjük a sötétítésért felelős eszközöket az egész házban. Ezáltal, az okos redőnyöknek köszönhetően azt a hatást kelthetjük, hogy otthon tartózkodunk.

Így pedig nagyban csökkenteni lehet, hogy a betörők célpontjává váljunk. Tovább könnyíthetjük az idő- és fényérzékelővel is ezt a hatást. Ugyanis ez a szerkezet eléri, hogy az adott napszaknak köszönhetően, az okos redőny fel, illetve le legyen húzva. Amennyiben az okos redőnyt választjuk, nem kell többet aggódnunk az értékeinkért a hosszú távollétek alatt.