Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Az ezüst nyaklánc felhozatala sokszínű - Csapnivaló
Webáruház

Az ezüst nyaklánc felhozatala sokszínű

ezüst nyakláncezüst nyaklánc

A kiegészítő a hölgyek és az urak körében nagyon közkedvelt. Az ezüst nyaklánc időtálló és divatos. A kínálat hatalmas, hiszen méret, súly és kialakítás szerint is eltérnek a kellékek egymástól. A női változatok 40-50 cm, míg a férfi darabok 50-60 cm hosszúságban kerülnek forgalomba.

Persze mindenki maga dönti el, hogy melyik mellett voksol. Az ékszerkészítők hazánkban 925 sterling ezüstöt alkalmaznak a kiegészítők esetében, mivel könnyen alakítható, szépen ragyog és persze erős. A megfelelő ápolással az ezüst nyaklánc sokáig megőrzi eredeti kinézetét. Akár egy életen át is viselhető, ami sokakat meglep. A tárolására szintén nagy hangsúlyt kell fektetni. Száraz környezetben, fektetve érdemes elhelyezni.

Figyeljen arra, hogy ne gubancolódjon össze, hiszen a kibontás során megsérülhet a felülete, sőt, el is szakadhat. Az ezüst nyaklánc kiválóan megállja a helyét ajándék gyanánt. Ha nem tudja eldönteni, hogy mivel lepje meg a szerelmét az évforduló alkalmával, akkor válassza ezt a csodás kiegészítőt!