Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Az elektromos hőlégfúvó nem gyerekjáték! - Csapnivaló
Webáruház

Az elektromos hőlégfúvó nem gyerekjáték!

elektromos hőlégfúvóelektromos hőlégfúvó

Renoválja a házát vagy lakását és szeretné kicsit meggyorsítani a folyamatokat? Szerezzen be otthonra egy nívós elektromos hőlégfúvó gépet! Ez az eszköz több területen is igen nagy hatékonysággal vethető be. A különböző festékek, lakkok, ragasztott elemek eltávolítására egyaránt alkalmas. A legpopulárisabb modell a pisztolyfogantyús elektromos hőlégfúvó.

Kialakításának köszönhetően rendkívül egyszerű a használata, könnyedén mozgatható és kicsi méretének hála, a nehezen hozzáférhető részek sem jelenthetnek fennakadást.

Amire fokozottan ügyelnie kell, hogy ez nem gyerek kezébe való, ugyanis ez a kéziszerszám a 350-600 Celsius fokos hőmérsékletet is képes produkálni. A 2000 Wattos teljesítmény által garantáltan nem kell sokáig várnia ahhoz, hogy üzemi hőfokra hevüljön a masina.

Az elektromos hőlégfúvó kiváló befektetés, nincs szükség rá sokszor, de olyankor nagyon. Alkalmazás után fontos, hogy soha ne tegye olyan felületre vagy anyag közelébe, ami könnyen lángra lobban! Legbiztosabb, ha vason vagy kerámián hagyja kihűlni a szerkezetet.