Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A platform cipő remek alternatívát kínál - Csapnivaló
Webáruház

A platform cipő remek alternatívát kínál

platform cipőplatform cipő

Ma már a lábbelik terén sem kell feltétlenül választani a kényelem és a jó megjelenés között, mert nagyon sok olyan modell van, ami remekül ötvözi ezt a két dolgot. Még a magassarkúknak is van egy olyan alternatívája, ami anélkül emeli meg a viselőjét jó néhány centivel és varázsol neki hosszú, csinos lábakat, hogy egész nap lábujjhegyen kellene járkálnia.

Ez a platform cipő, ami elsőre ugyan jó magasnak néz ki, de valójában nincs akkora különbség a sarok és a lábujjak között, hogy az már kényelmetlen lenne. Ráadásul létezik telitalpú változata is, ami még komfortosabb viseletet biztosít, mint a tű vagy tömbsarkú platform cipő, így még az egész napos rohangáláshoz sem muszáj lapos lábbelit vagy éppen sportcipőt húzni.

A platform cipő remek köztes megoldás lesz, hogy a stílusos megjelenésről se kelljen lemondani, közben a lábunk se menjen tönkre, ha csak este lesz alkalmunk kibújni a reggel kiválasztott szandálból, félcipőből. Ha még hiányozna ez a modell a készletünkből vagy egy újabb verzióval bővítenénk a gardróbunkat, akkor a cipom.hu webáruházban ajánlott szétnézni, mert itt többféle platform cipő kapható és sok közülük most akciós áron érhető el.

Lehet, hogy a szandálokat már idén nem nagyon tudjuk kihasználni, de a kedvezményes ajánlat miatt, érdemes lehet most beszerezni, még ha néhány hónapig csak a lakásban tudunk is gyönyörködni a látványukban. Annál jobb érzés lesz majd elővenni, amikor kezd melegedni az idő és elindulunk sétálni, ügyeket intézni valamelyik menő platform cipőben, aminek hála már nemcsak a sportcipős szettek jöhetnek szóba, ha egész napos programunk lesz.