Webáruház

A japán Roku Gin cseresznyevirágot is tartalmaz

Roku ginRoku gin

Ha meghalljuk a cseresznye nevét, akkor a piros, apró bogyó jut az eszünkbe. De mi van akkor, ha azt mondjuk, hogy a japán Roku Gin nem a bogyóból, hanem éppen a virágából készül? A japánok nagyon értenek a kézműves dolgokhoz, és az egészséges táplálkozásban is lényegesen a többi ország előtt járnak, úgyhogy érdemes kipróbálni ezt a különleges nedűt is.

A mára népszerű itallá vált Roku világszerte megrendelhető, és már egy évtizede a kedvencek között szerepel. A cseresznyevirágzás rengeteg embert vonz az ázsiai országba, a Roku azonban ennél sokkal többet rejt magában. A kéthetes szüretelés eredménye mellett, öt másik növényt tartalmaz, ami biztosítja a felejthetetlen ízvilágot.

Ott van például a sansho bors, ami a gasztronómia egyik különlegessége, ugyanakkor gondoskodik a borsos csípősségről. Ezt az ízt a magyar fogyasztók is imádni szokták. A Roku Gin nem nevezhető szokványos italnak, éppen ezért ajándékként is tökéletesen megállja a helyét, de akár személyes fogyasztásra is megrendelhető.