Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A vezeték nélküli töltő nagy segítséget tud nyújtani - Csapnivaló
Webáruház

A vezeték nélküli töltő nagy segítséget tud nyújtani

vezeték nélküli töltővezeték nélküli töltő

Mindenki került már olyan helyzetbe, hogy használnia kellett volna az okostelefonját, de az lemerült vagy lemerülőben volt. Az ilyen szituációkban nyújt megoldást a vezeték nélküli töltő, ami kisméretű berendezés lévén, gyakorlatilag a táskában hordozható.

A blitzwolf.shop webáruházban ebből a termékből többféle modell is az érdeklődők rendelkezésére áll. A gépjárművekben használható, telefontartóval ellátott vezeték nélküli modellek a BlitzWolf BW-CW2 és a BW-CW3 cikkszámú darabok, amelyek 15 W teljesítménnyel bírnak, a töltési távolságuk pedig maximum 6 méter.

Ezek a töltők bármelyik QI szabványos készüléket el tudják látni árammal, mégpedig olyan módon, hogy pontosan annyi energiát biztosítanak, amennyire éppen szükség van.

A LED világítás tájékoztatást nyújt a töltés állapotáról. Az ilyen jellegű kompakt kellékek egyetlen hátránya, hogy a vezeték nélküli töltő működése közben, a tulajdonos nem tudja nyomogatni a telefonját, mert a padra fektetett állapotában ez sajnos nem oldható meg.