Webáruház

A poloska ellen folyatott harc

Poloska ellen

Az egészségre káros anyagoktól, élőlényektől mindenki szabadulni szeretne, de arra is vigyázni kell, hogy az ezek elleni harcban ne kerüljenek az emberre, környezetre még veszélyesebb eszközök bevetésre. Például a poloska ellen nagyon sokan és sok helyen vegyszereket alkalmaznak, de ha jobban belegondolunk, lehet ezek többet ártanak, mint a kis vérszívók.

Persze ez nem azt jelenti, hogy inkább kell hagyni, hogy élősködjenek a lakásban és tovább szaporodjanak, csak a „fegyvert” szükséges jobban megválogatni. Poloska ellen már vegyi agyagoktól mentes termékek is kapható, ami bár nem öli meg a betolakodókat, de hatékonyan távol tartja.

Ez a Bioforce által forgalmazott készítmény növényi összetevőkből készül és a szagával harcol a poloska ellen, ugyanis az állat valamiért kellemetlennek érzi a rozmaring, a muskátli, a citromfű, a repceolaj és a citromsav elegyének az illatát. Érdekesen az emberek általában semlegesnek vagy kellemesnek ítélik ezt az aromát, de ez pontosan így jó, mert még ennyiben sem zavarja a lakókat a poloska ellen folytatott küzdelem.

Nyugodtan lehet alkalmazni olyan terekben is, ahol kisgyermek vagy háziállat tartózkodik, mert rájuk sincs káros hatással. Továbbá azt is meg kell említetni, hogyha a poloska ellen ezt vetik be, akkor az a természetnek is jobb, hiszen nem lesz feleslegesen terhelve kémiai, adott esetben le nem bomló anyagokkal. Tehát belátható, hogy nem mindig az első, kézenfekvő megoldás a legideálisabb, még akkor sem, ha az emberek többsége ezt választaná.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?