Szolgáltatások

Szerződések és igazolások hivatalos fordítása

hivatalos fordításhivatalos fordítás

Külföldi munkavállalást tervez vagy szeretné kiterjeszteni a vállalkozása együttműködéseit az ország határain kívülre is? Ezekben az esetekben az egyes dokumentumokat érintő hivatalos fordítás elengedhetetlen tényező lesz. Ez nem mást jelent, mint az okiratok szakképzett fordító általi és adott nyelvre történő fordítását.

Lássuk milyen esetekben van szükség erre? Ilyen például az ideiglenes vagy állandó tartózkodási engedély megszerzése, bevándorlási engedély megadása, külföldi állampolgárral Magyarország határain kívül kötött házasság hazai nyilvántartásba vétele, meghatalmazások, szerződések és jogi szervezetek bejegyzése az illetékes szerveknél.

Bizonyos esetekben azonban hivatalos fordítás benyújtása szükséges és nem elegendő, ha a dokumentumon csak a fordító aláírása szerepel. Ha Ön is ilyen helyzetbe kerül, vegye fel a kapcsolatot a Bilingua fordítóirodával, ahol nemcsak kiváló minőségű hivatalos fordítást végzünk, hanem segítünk abban is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt el tudja érni a céljait.