Szolgáltatások

Szállítmányozás előnyös feltételekkel

szállítmányozásszállítmányozás

Bútorok, gépek, nagyobb terhek elszállítására gyakran van igény. A szállítmányozás fogalma alatt egy igen sokrétű feladatkört értünk. Lehet szó az áruk szállításáról, költöztetésről, lomtalanításról, de olykor csak egy tehertaxira is lehet gyorsan szükség, mondjuk a hűtőszekrény vagy kanapé elviteléhez.

Bármelyikre is kerüljön sor, mindig a megfelelő jármű, a profi fel- és lerakodó gárda kell ezekhez. Senki sem szeretné, ha a drága termékei megsérülnének vagy a bútort látná viszont teli karcolásokkal, ütődésekkel.

A szállítmányozás manapság pedig megfizethető és kényelmes szolgáltatás, ami ráadásul az interneten keresztül is igényelhető. A tutiteher.hu weboldalon keresztül azonnal találhatunk elérhetőséget és ajánlatot is kérhetünk.

A szállítmányozás itt modern gépkocsikkal és profi szakemberekkel működik. Számukra fő a biztonság és a pontosság, hogy az elszállítandó terhek sérülésmentesen érkezzenek meg a kijelölt helyszínre, lomtalanítás esetén pedig az ingatlan se szenvedjen el sérülést.