Szolgáltatások

Sírkőkészítés országosan, művészi kivitelben

Kőfaragás mesterfokonKőfaragás mesterfokon

Egy számunkra kedves személyt nem lehet elfelejteni. Ilyenkor rendszerint folyamatosan azon töprengünk, hogy miként ápolhatnánk tovább az emlékét, miként fejezhetnénk ki szeretetünket és ragaszkodásunkat, még a halála után is.

A sírkőkészítés országosan igénybe vehető minőségi szolgáltatás. Az emberek már évszázadok óta igyekeznek minél különlegesebb és díszesebb síremlékeket emeltetni elhunyt szeretteik földi hamvai fölé, ezzel fejezve ki végtelen szeretetüket, ami még az elmúlás után is elkíséri az illető lelkét a túlvilágra.

A sírkőkészítés országosan, hazánk bármelyik településéből igényelhető. A sirkokeszites.com weboldalon megtalálhatóak a különböző elérhetőségek, illetve a referenciákra is érdemes vetni egy pillantást. Ezeket a sírköveket nem futószalagon készítik.

Mindegyik egyedien készül, az ügyfelek igényei szerint. A gránit még mindig nagyon népszerű ebből a szempontból, de nagyon sokan választják a márványt is. A sírkőkészítés országosan igénybe vehető szolgáltatás, legyen szó felújításról, emléktábla tervezésről, betűvésésesről, kőfaragásról, stb.

Print Friendly, PDF & Email