Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Praktikus találmány a babafészek - Csapnivaló
Vásárlás

Praktikus találmány a babafészek

babafészekBabafészek

A babáknak a szülők folyamatos jelenléte nagyon fontos, de nem tarthatják őt mindig a karjaikban és a házimunkát is el kell végezni, ezért nélkülözhetetlen egy olyan eszköz, amiben a pici jól érzi magát a lakás bármelyik helyiségében. Kényelmes pihenést nyújt a babafészek, aminek ölelésében teljes biztonságban érezheti magát úgy a szülői ágyban, mint a nappaliban vagy utazáskor alvás közben. Még a kiságyba is tanácsos elhelyezni egy ilyen remek kelléket, hiszen így megóvhatjuk a picit az esetleges sérülésektől, például, hogy beverje a fejét a rácsba.

A Pindurka Bababolt kínálatában sokféle babafészek fedezhető fel, rendkívül aranyos a prémium fonott 2in1 modell, sötét, világosszürke és fehér kombinációban, ami rácsvédő is egyben. Érdekessége, hogy rendkívül puha plüss anyagból készül, minden baba igényeinek megfelel, a selymességének köszönhetően. 5 színkombinációból választható ki a babafészek, így olyat vehetnek a szülők, amelyik pontosan illik a babaszobába. Megfelelő társ, bárhová utazunk így a babával.

Járássegítő induló piciknek

Amikor a gyerek megteszi első bizonytalan lépéseit, elkezd tétován járni a lakásban, akkor mindenképpen szükség van egy olyan eszközre, ami biztonságot ad neki. Egy játékokkal felszerelt, érdekes járássegítő első pillanatra a kicsi kedvencévé válik, főleg, ha az még zenél is. Éppen ilyet szerezhetünk be a gyermekünknek a Pindurka Bababolt polcairól. Ez a multifunkcionális járássegítő már a vidám színeivel is felkelti a pici figyelmét, nem beszélve arról, hogy több játékot is megtalál rajta.

Az eszköz része egy levehető mobiltelefon, ami kiváló szórakozást kínál a hangjával a tulajdonosának. Továbbá, találunk rajta egy színes könyvet, rajztáblát, világító és kellemes dallamokat játszó mini zongorát, amin a baba is játszhat. Álló helyzetben maga előtt tolhatja, ülve pedig a játékokkal szórakozhat a kis örökmozgó. De ne feledkezzünk meg a járássegítő eredeti funkciójáról, vagyis arról, hogy a legfőbb szerepe, miszerint a csöppségnek megfelelő támaszt adjon mindaddig, amíg nem tud stabilan járni.