Vásárlás

Orijen kutyatáppal a kiegyensúlyozott étrendért

Orijen kutyatápOrijen kutyatáp

Az állatorvosok szerte a világon bíznak a Champion Petfoods márka termékeiben. Az Orijen kutyatáp azért vált az egyik kedvencükké, mert 5 fontos alapelvvel rendelkezik, ami minden receptjükre vonatkozik.

A társaság összes eledele csak hatalmas változatú friss húsokat, kevés szénhidrátot, az állati fehérjék magas százalékát, a szervezetnek szükséges összes vitamint, valamint zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy biztosítsák az állatoknak az erőt és az energiát. Az Orijen kutyatáp gyártói tudják, hogy az emberek, a macskák és a kutyák közötti kapcsolat a mai ellentmondásos világban egyre érzelmesebbé válik.

Négylábú lelki társaink nap mint nap örömre derítenek minket, csökkentik a depressziós tüneteket, vidám hangulatba hoznak bennünket és hűségesen néznek a szemünkbe. Cserébe mi kellő figyelmet kell fordítsunk az ételek minőségére. Az Orijen kutyatáp gazdag összetevői tökéletes választást biztosítanak a szeretett háziállatok megfelelő étrendjének kialakításához.