Szolgáltatások

Nem mindig lehetséges a költöztetés azonnal

költöztetés azonnalköltöztetés azonnal

Előfordulhat olyan helyzet, hogy rövid időn belül szükséges elköltöznünk egy másik lakásba, de egyszerűen nem találunk olyan költöztetőket, akik az adott periódusban átszállítanák a holmiinkat. Viszont, ha nem oldható meg a költöztetés azonnal, akkor nekünk a késés bizony komoly összegbe kerül.

De szerencsére, van egy kiváló feltételekkel dolgozó cég, a Tutiteher, amelyik 0-24 óra között hívható. A munkatársai bármikor állnak az ügyfelek rendelkezésére, olcsón és gyorsan elköltöztetik úgy az ország egész területén, mint országhatárokon túl. Velük könnyen kivitelezhető a költöztetés azonnal is, ráadásul Budapesten nincs sem kilométer-, sem emelet-, kiállási vagy hétvégi díj.

A fővárosban kizárólag óradíjat kell fizetni, úgyhogy nemcsak a gyorsaság miatt, hanem anyagi szempontból szintén megéri ezekhez a költöztetőkhöz folyamodni. Teljes biztonsággal történik még a költöztetés azonnal is, nincsen kapkodás, ami miatt valamelyik bútor vagy becses tárgy megsérülne. Bízza a szállítást a tapasztalt szakemberekre!