Szolgáltatások

Most elképesztően kedvező a Thesera kezelés ára

Thesera kezelés áraThesera kezelés ára

Íme egy vadonatúj kezelés Koreából! Büszkén mondhatjuk, hogy a szalonunk egyike azon keveseknek, amelyek jelenleg ezt a pihentető és nem invazív kezelést kínálják Magyarországon. Ráadásul a Thesera kezelés ára is a magyar emberek zsebéhez van szabva. Milyen előnyei vannak az eljárásnak? Nos, ezt hosszú idő lenne felsorolni, ezért nézzünk egy rövidített listát ezekről. Azonnali lifting, a pórusok összehúzása, fokozott rugalmasság, minimalizált ráncok, javult pigmentáció, hidratálás és fiatalos megjelenés.

Ez tehát egy fantasztikus új, tűszúrás nélküli beavatkozás, olyan eredményekkel, amelyeket egyszerűen imádunk! A Thesera kezelés ára pedig elképesztően kellemes. Az eljárás 5 lépésből áll, amit kb. 80 perc alatt végzünk el. Az 1. lépés során alagutakat hozunk létre a bőrben. A 2. lépésnél a bőr felszívja a szálakat. A 3. lépés hidratál és serkenti a vérkeringést. A 4. lépés a szálak felszívódásának felgyorsítását jelenti, ami feszesíti a bőrt. Az utolsó lépés a táplálás. Tetszik az ajánlatunk? Higgye el, a Thesera kezelés ára is tetszeni fog!

Hogyan működik a Thesera technológia?

Egy pihentető és fájdalommentes kezelést szeretnénk az ügyfeleink figyelmébe ajánlani, ami után a bőrük láthatóan feszessé válik. A Thesera tűszúrást nem igénylő kezelése során és után nincs kellemetlen érzés, véraláfutás, duzzanat, bemetszések és várakozási idő. Ez a szabadalmaztatott, úttörő technológia tűk helyett feloldódó cérnákat használ a bőrön belüli lifting hatás létrehozásához. Az eljárás befejezése után, a szálak mélyen a bőrbe hatolnak, ahol a kollagén hatására működésbe lépnek.

Idővel a szálak feszesítő párnát képeznek. A Thesera kezeléssel azonnal láthatóak az eredmények, a bőr megemelkedettnek, simának és ragyogónak tűnik. A legjobb eredmény elérése érdekében, 4 kezelést ajánlunk a szépészeti központunk vendégeinek. Ez lehetővé teszi a szálak felhalmozódását, maximalizálva a kollagéntermelést. Az eredmények 6-12 hónapig tartanak, de több kezeléssel ez az idő akár a 18 hónapot is elérheti. Ha bármilyen további kérdése van a Thesera kezeléssel kapcsolatban, szívesen segítünk Önnek!