Vásárlás

Mindig minőségi motorolajat válasszunk!

motorolajMotorolaj

Belsőégésű motorok elengedhetetlen karbantartó eszköze a jó minőségű kenőanyag. Akármilyen neves gyártó motorcsodája van is a birtokunkban, ha a motorolaj optimális használatára nem figyelünk, alig toljuk át járgányunkat a garanciális hónapokon, éveken. Egyszerűen nem éri meg kispórolni.

Amikor egy egészségtelenebb ételt teszünk a kosárba az egészségessel szemben, valahol akkor is tisztában vagyunk azzal, hogy hosszútávon saját magunk ellen dolgozunk. Így van ez járművek, szerszámgépek, munkagépek táplálékát illetően is. A motorolaj kiválasztását jól meg kell fontolni, rengeteg paramétert és minden esetben a használati körülményt is figyelembe kell venni.

A választásban azonban tudunk segíteni! Honlapunkon lehetőség van kiválasztani a gépjármű gyártóját és típusát, rendszerünk pedig kiválasztja az ajánlott motorolaj fajtáját. Természetesen a Mol kenőanyag-ajánlója tekinthető csupán irányadónak is, hiszen rengeteg gyártó terméke közül választhatnak ügyfeleink. Amire üzletünk kiemelten figyel, az a megbízhatóság és minőség minden kenőanyag esetében.