Vásárlás

Csempe körkivágó magas törőképességgel

csempe körkivágóCsempe körkivágó

A fürdő, a konyha, az előszoba, a terasz burkolásakor oda kell figyelni a különféle szerelvények helyének kialakítására. Van, ahol lefolyó, vízvezetékcső, máshol kapcsoló, konnektor töri meg a csempék folyamatosságát. A már felragasztott elemek utólagos alakítása komoly szakértelmet és nagy átütőerőt követel.

A lézerhegesztett szegmensekkel ellátott csempe körkivágó a hatékonyságból jelesre vizsgázik minden tekintetben. Mivel ilyenkor már nem igazán van lehetőség a csempét vízbe merítve dolgozni, ezért olyan típusra lesz szükség, ami a száraz körülmények között ugyanúgy kiváló munkát végez. Szerencsére a felhozatal igen széles, ami a burkolatszintezo.hu webfelületen azonnal megtekinthető.

A csempe körkivágó típusok már eddig is sokat bizonyítottak. A TLS egyedi palettáját sok szakember örömmel veti be, amikor fúrásra kerül sor. A hagyományos mázas kerámialapok mellett, a rendkívül kemény gránit sem tud ellenállni a szintetikus, ipari gyémántok erejének. A csempe körkivágó olyan átütőerőt nyújt, hogy bármivel megbirkózik, a hidegburkolatok keretei között.