Vásárlás

Babaház a pöttöm tulajdonosnak

babaházBabaház

Szüleik példáját követve, a kicsik is nagyon szeretik a maguk kis birodalmát berendezni, ami lehet a saját szobájuk, de valami játékházikó is. Ezért csodálatos ajándék a babaház a kicsi lányoknak, hiszen nincs nagyobb öröm annál, mint amikor a szüleik a rendelkezésükre bocsájtanak egy saját kis házikót. Nagyon jó ötlet a vesszoparipa.hu webshopból beszerezhető fából készült babaház, aminek több típusa is megtalálható a felhozatalban.

Nyitható ajtókkal van ellátva például az emeletes házikó, amiben bútorok és két babafigura is helyet kapott. A babák teste hajlítható, így kényelmesen el tudnak helyezkedni a fotelekben, de még a mosdóban is. A babaház berendezését kedvére rendezheti be a kis tulajdonosa, mivel úgy alakíthatja, ahogyan neki éppen tetszik.

Remek mókát ígér és közben utánozhatja az édesanyját is a kicsi, például amikor takarítja a házat. Kisebb és nagyobb babaház egyaránt vásárolható az internetes játéküzletből, a választás csak azon múlik, hogy hány tagú a babacsalád. Kedvező áron veheti meg kislányának ezeket a termékeket.

Print Friendly, PDF & Email