Vásárlás

Baba sampon totyogó korúaknak

baba samponBaba sampon

Az egészen pici babáknak készült termékekben általában jóval kevesebb a színezék, illatanyag és egyéb mesterséges adalék. A totyogóknak való vagy a “junior” megnevezéssel ellátott baba sampon fajtákra azonban ez már annyira nem jellemző. Lehet persze találni olyan termékeket is, amelyek ugyanolyan gyengédséggel és odafigyeléssel tisztítják és ápolják a nagyobb gyermekek bőrét, haját.

Ha a herbarting.hu webáruházban keresgélünk, akkor csak ilyen samponra bukkanhatunk. Az itt megtalálható baba sampon ugyanis káros anyagoktól, színezékektől és illatanyagoktól mentes, akárcsak az újszülötteknek készült változatok.

A koszmó elleni sampon nemcsak az újszülöttek esetében igen hasznos, hiszen ez a lerakódás jelen lehet akár az 1-2 éves gyermekek fejbőrén is. A kamillás baba sampon a természetes tisztaság mellett frisseséget, üdeséget is kölcsönöz, de nemcsak a picinek, hanem az egész családnak is. Mivel nagy kiszerelésben is elérhető, mindig lehet a háznál a bio kamillából, mandulaolajból és kókusztenzidből készült fürdető.