Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Az autófólia rendkívül ellenálló - Csapnivaló
Szolgáltatások

Az autófólia rendkívül ellenálló

Extrém fóliázás

A hagyományos színektől kezdve egészen az extravagáns csillogásig, mindent lehetővé tesz ez a nagyszerű anyag. Az autófólia különleges bevonatot képez az autó karosszériáján, ami megvédi az eredeti fényezést a kisebb sérülésektől.

Nem fogja elveszíteni a fényét és nem válik karcossá néhány hónap alatt, hogyha megfelelően történik a tisztítás. A karbantartásnak köszönhetően, akár évtizedeken keresztül is megőrizheti az újszerű állapotát, és az esztétikai értékéből sem fog semmit veszíteni.

Az autófólia rendkívül ellenálló és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy vadászgépeken is szokták alkalmazni ezt a bevonatot, amiknek a külső burkolata, hatalmas igénybevételnek van kitéve, ám ez meg sem kottyan az GrafiWap által forgalmazott modelleknek.

A titok nemcsak a minőségi anyaghasználatban van, hanem az sem mindegy miként kerül felhelyezésre az autófólia, mivel alapos előkészületeket igényel ez a kényes folyamat. A zsírtalanítás a nyitja mindennek, hiszen csak így garantálható a tökéletes tapadás. Ebben az esetben nem fognak néhány hét múlva hólyagok keletkezni az autófólián.