Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Az Alhambra társasjáték igazi örömforrás - Csapnivaló
Szolgáltatások

Az Alhambra társasjáték igazi örömforrás

Alhambra társasjáték
Alhambra társasjáték
Alhambra társasjáték

A stratégia, gondolkodásra sarkalló játékok terén sok közül lehet választani, de létezik egy, amelyikre mindenki egyöntetűen pozitívan gondol. Ez az Alhambra társasjáték, mely taktikát és építést is egyaránt megkövetel. Azért is vélekedik róla mindenki pozitívan, ugyanis 2003-ban az Év Játéka díjat zsebelhette be, amely nem kis teljesítmény. E kategóriában ugyanis csak a legjobbak nyerhetnek. Ez egy abszolút varázslatos, lehengerlő játék, amelynek végső célja a mesés város felépítése.

Minden forduló elején a játékos két döntés között választhat: pénzt vesz-e fel, vagy inkább a piacon lévő épületek közül vásárol egyet? Az összes döntésnek komoly következménye lehet, és ha még a szerencse sem áll az oldalunkon, akkor később nem biztos, hogy nyerni tudunk. A játékosok értékes pontokban részesülnek az Alhambra épületeiért és városfalaiért. Természetesen az lesz a győztes, aki a legtöbb pontot szerzi meg. Ki építi meg a legszebb épületeket, és ki győz ismét a mesés Alhambra társasjátékban? Ez csak a játékosokon áll.