Szolgáltatások

A traktor szerelő is ajánlja a Stirmot márkát

Traktor szerelőTraktor szerelő

A mezőgazdaságban már rengeteg különféle márkával találkozhatunk, amik évről évre egyre nagyobb hírnevet vívtak ki maguknak. Ide sorolható, a szinte a legtöbb traktor szerelő referenciájával, a kiemelkedő Stirmot márka. A cégről elég nagyvonalakban annyit megemlíteni, hogy alapvetően egy Spanyolországban működő gyár áll a név mögött. Tulajdonképpen a Stirmot egyik leghíresebb és legelismertebb terméke a rendsodró, ami elengedhetetlen a bálázáshoz.

A minőségi kritériumokat tekintve a márka garantáltan a HARDROX technológiával dolgozik, ami biztosítja a strapabíróságot és a rugalmasságot egyaránt. A traktor szerelők bizonyára tudatában vannak a ténynek, hogy a mezőgazdasági gépek és eszközök szervizelésére szinte havonta szükség van, ugyanis azok hatalmas, egésznapos igénybevételnek vannak kitéve a meleg hónapokban.

A Strimot kiemelkedőségét mutatja, hogy minden termékükre teljes garanciális, valamint garancián túli szervizelést, illetve tanácsadást is vállalnak. Amennyiben még nem sikerült meggyőznünk Önt arról, hogy a Stirmotot nem véletlen ajánlják a traktor szerelők, nézzük meg a használatra vonatkozó információkat.

A cég profizmusának köszönhetően sikerült egy olyan rendsodrót kifejleszteniük, ami képes teljesen tisztán, törésmentesen felsodorni a növényt. Ha ez a minőség nem lenne elég, akkor vegyük még számba az utolérhetetlen gyorsaságot, valamint a gép elé, illetve mögé akaszthatóságot is. A Stirmot alkalmazásával a bálázás garantáltan elveszti majd a hosszadalmas és unalmas munka jellegét.