Szolgáltatások

A termőföld rendelés jól jön számos alkalommal

termőföld rendelésTermőföld rendelés

A felújítási, építkezési, udvar- és kertrendezési munkálatok esetében, utólagos talajfeltöltésre is mutatkozhat igény. Ilyenkor jön képbe a termőföld rendelés. Többféle ömlesztett áru található ebben a kategóriában, az első lépés annak a felmérése, hogy melyik helyszínen milyenre van szükség.

A normál fajtát olyan helyen ajánlott alkalmazni, ahol megsüllyedt a talaj, mint amilyenek az udvarok és a focipályák. A komposztált és darált termőföld rendelés olyankor aktuális, amikor kellőképpen finom és porhanyós anyagra van igény, mint például a kertek részleges vagy teljes talajcseréjekor. Speciális változat a komposztált, darált és trágyázott föld, ami akkor a legkedvezőbb választás, amikor kiemelt jelentősége van a magas tápanyagtartalomnak.

A termőföld rendelés megoldható a kontener-rendeles.info felhasználóbarát weboldalt működtető cég segítségének igénybevételével. 3600 és 4600 Forint körüli áron köbméterenként és akár konténerrel együtt is rendelhető, gyors, olykor aznapi szállítással is.