Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A Tefal palacsintasütő rövid bemutatása - Csapnivaló
Vásárlás

A Tefal palacsintasütő rövid bemutatása

Tefal palacsintasütőTefal palacsintasütő

Az édességet nagyon sokan szeretik, hiszen különféle ízesítéssel készíthető el. A Tefal palacsintasütő által élmény lesz a konyhában töltött idő. Meg kell említeni, hogy a külső és a belső oldala tapadásmentes, így a használata közben nem ütközik nehézségekbe. Titánnal van bevonva, aminek köszönhetően a hővezetés egyenletes és optimális.

Az ergonomikus kialakítású fogantyú biztosítja a kellemes használatot. Az anyaga alumínium, ami 100 %-ban újrahasznosítható. A Tefal palacsintasütő átmérője 25 cm. A színét illetően fekete, így minden környezetbe tökéletesen beilleszkedik. Alkalmazható indukciós, gáz-, kerámiás, illetve elektromos tűzhelyen. A tisztítása rendkívül egyszerű, hiszen nem tapad meg a belsejében a tészta.

Ha már nem használja, öblítse el csapvíz alatt, majd törölje szárazra egy puha kendő segítségével! A Tefal palacsintasütő ára egyáltalán nem magas. Minden pénzt megér, ha a pozitívumait veszi figyelembe. Amennyiben még nincs a birtokában csapjon le rá mihamarabb! A vásárlást az interneten keresztül néhány kattintással lebonyolíthatja.