Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
A bicikli szállítás biztonságos a Thule kerékpártartó használatával - Csapnivaló
Szolgáltatások

A bicikli szállítás biztonságos a Thule kerékpártartó használatával

Thule kerékpártartó az autóra
Thule kerékpártartó az autóra
Thule kerékpártartó az autóra

Ha valaki a nyaralása során sem szeretne lemondani kedvenc időtöltéséről, a kerékpározásról, akkor lehetősége van magával vinni a biciklit is az útra. Csupán egy Thule kerékpártartó felszerelésére lesz szüksége, aminek a segítségével könnyen rögzítheti a bicajt a személygépjármű tetején.

Gyakran éppen azzal a céllal utazunk el a távoli városokba, hogy egy kerékpárverseny során összemérjük tudásunkat más sportolókkal. Amikor hosszabb távú versenyre készülünk, akkor érdemes több biciklit is magunkkal vinni, hogyha az egyik véletlenül meghibásodik, akkor legyen mivel folytatni a versenyt.

Szerencsére a Thule kerékpártartó kialakításának köszönhetően, egyszerre több biciklit is lehet biztonságosan szállítani. A Thule cég tervezőmérnökei azokra is gondoltak, akik nem szeretnék az autó tetején szállítani a kedvenc kerékpárjukat.

A Thule kerékpártartó típusai között olyanok is találhatóak, amelyeket a vonóhorogra lehet rögzíteni. Ez is jó megoldás, hiszen így is lehet egyszerre több bicajt szállítani. Egyes autóknál lehetőség van a hátsó ajtóra is szerelni ezt a szerkezetet, abban az esetben, ha nincs a járműn vonóhorog.