Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Miben merül ki a naptej teszt? - Csapnivaló
Szolgáltatások

Miben merül ki a naptej teszt?

Naptej teszt
Naptej teszt

A nyári évszakot szinte mindenki lelkesedéssel várja, azonban érdemes körültekintőnek lenni, hiszen a vakáció fájdalmakkal is végződhet. Az UV-A, illetőleg az UV-B sugarak elleni védekezés első lépése a naptej teszt. Mindenki saját tapasztalatai alapján döntheti el, hogy mekkora faktorszámmal rendelkező terméket vásároljon. A szőke, világos bőrrel rendelkező egyének egyértelműen 30 és 50 védelmet nyújtó produktumot kell leemeljenek a gyógyszertárak polcairól.

A naptej teszt nem csupán az előbb említett tényezők alapján dől el, hanem bizony melegebb napokon, amikor nagyobb a napsugárzás mértéke, a kreol bőrrel, sötétebb hajjal rendelkezők is jobb, ha búcsút intenek a 20-as faktorszámnak. A naptej teszt egyébként abban is kimerülhet, hogy a használat tünetmentes, vagy esetleg allergiás reakció üti fel a fejét. Abban az esetben, ha pici piros pöttyök tűnnek fel, akkor a továbbiakban mindenképp illat- és színezékmentes készítményt kell igénybe venni.

Ez mindenféle káros anyagtól felszabadított, nem tartalmaz parfümöt sem, csupán vitaminokat és glicerint. A bőrrák tünetei képekben egyértelmű szimptómákat sugallnak. Rózsaszínes udvar alakul ki az anyajegy körül, hámló, érzékeny terület képződik a barna pontocskák mellett. A bőrrák tünetei képekben a www.ewopharma.hu weboldalán is megtekinthetők. Erről a csúnya betegségről azt kell tudni, hogy akkor alakul ki, ha a bőr többszörös alkalommal van kitéve a kártékony napsugaraknak.

A leégések nyomot is hagynak, ezeknek a felhalmozódása pedig komoly orvosi beavatkozásokat igényel. A legfontosabb, hogy mindenki tudatosan óvja a testét borító szövetet, és már otthon alkalmazzon naptejet, hiszen ennek a hozzávalói csupán a felkenéstől fél óra múltán kezdik meg kifejteni hatásukat. A bőrrák tünetei képekben és akár a bőrön is könnyen felismerhetőek lesznek. Ha gyanús jelek árulkodnak a kültakarón, akkor bizony nem szabad halogatni a bőrgyógyásznál tett látogatást, hiszen, akárcsak egyéb kór esetében, főleg kezdeti stádiumban lehet a leghatékonyabban kezelni.