Szolgáltatások

A Széchényi Kártya általános tudnivalói

Széchényi Kártya
Széchényi Kártya

Minden vállalkozásnak megvan a sajátos üzleti koncepciója. Nem elég beindítani, mert fent is kell tudni tartani, hogy a várva-várt sikert hozza. Viszont, néha előfordulhatnak anyagi problémák, amelyekre nem is számít. Az ilyen helyzetekben a Széchényi Kártya a megfelelő segítség lesz, amit tanácsos kihasználni. Bárki igényelheti, akinek mikro-, kis- és középvállalkozása van.

Akik a cégalapítás kezdetén, vagyis legalább egy éve, illetve már régóta működtetnek kis- és közepes vállalkozást, azok bármikor ehhez a hitelhez juthatnak. A hitelezők egy bankkártyát kapnak, aminek köszönhetően gyorsan, egyszerűen, valamint kényelmesen használhatják fel a hitelkeretet, ami a rendelkezésükre lett kibocsátva.

A Széchényi Kártya a gyors hitelbírálatnak köszönhetően, akár két-három héten belül a tulajdonába kerülhet. Ezt az időszakot az igénylés benyújtásától számítják. Regisztrálni a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségénél, vagy a VOSZ Pontokban lehetséges.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?