Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Wim Hof, a rekorddöntő Jégember - Csapnivaló
Szolgáltatások

Wim Hof, a rekorddöntő Jégember

Wim HofWim Hof

Ez a modernkori hős az Iceman becenevet számos hideg hőmérsékletnek való kitettséggel kapcsolatos rekord felállításának köszönheti. Wim Hof hőstettei közé tartozik a Kilimandzsáró megmászása rövidnadrágban, félmaraton futása a Sarkkörön mezítláb és egy jégkockákkal teli tartályban állás 112 percig. Miután rátalált a természet fenséges erejére, a Jégember úgy döntött, hogy megosztja a felfedezését az egész világgal.

Wim Hof meg van győződve arról, hogy mindenki képes kihasználni ezt a potenciált anélkül, hogy évtizedeken keresztüli tanulmányokat, utazásokat és bátorságot kellene befektetnie. Ennek révén fejlesztette ki a módszerét, ami egy természetes utazás a test és az elme optimális állapotához.

Az utóbbi években több tudós is végzett ellenőrzött kísérleteket a technikai működésének igazolására és a mögöttes mechanizmusok feltárására. A számos különböző tanulmányban résztvevő alanyok a kísérlet elvégzése után fokozott immunválaszt mutattak. A Wim Hof módszer hatásainak feltárása a stressz, az anyagcsere és a gyulladások területén jelenleg is folyik.