Szolgáltatások

Végre reálisak a whiskey árak

Whiskey árak

Aki már kóstolt amerikai vagy skót whiskyt, az tudja, hogy ez tényleg egy fenséges ital. Azonban ezen kívül ott vannak a kanadai nedűk is, amelyek éppen annyira elvarázsolják a fogyasztót, mint a legismertebb fajták. Sokak nagy örömére a kanadai whiskey árak is elfogadhatóak, ezért ezek számos hazai áruház kínálatában is szerepelnek.

Az ebben az országban gyártott italok nagy többsége kevert fajta, amit blended Canadian néven ismernek sokan. Emellett ott van a Canadian rye whisky formátum, amit manapság inkább a tényleges rozswhiskyknek tartják fenn. Válasszon bármilyen típust is az ember, biztosra veheti, hogy az Idrinks boltban a whiskey árak alacsonyak.

Miért lehet különlegesebb egy ilyen fajta, mint például a wales-i vagy épp az ír? Nos, a finomítás módja és mértéke igencsak eltér ezek esetében. Erre jó példa, hogy a kanadai kevert whiskyben jellemzően hagyományos rozswhiskyt és Coffey-finomítóban készült neutrális nedűt kevernek össze. Az utóbbi kukoricából készül. A whiskey árak nem magasak a fent említett boltban. Ezért is tanácsos innen rendelni.