Vásárlás

Vastaglazúrt minden kül- és beltéri fafelületre!

vastaglazúrVastaglazúr

Számtalan festékanyag létezik. Aki nem ért hozzá, sok esetben nehezen igazodik el a sokaság útvesztőiben, éppen ezért érdemes előzetesen tájékozódni a kenőanyagokról, hogy a végeredmény olyan lehessen, amilyen elvárható lenne, a gondoskodó hozzáállás mellett.

Amennyiben egyedül szeretne valami szépet alkotni, akkor nyugodtan tegyen egy próbát a Lazurán oldószeres vastaglazúr alkalmazásával, ami bel- és kültéren egyaránt remekül helytáll. A vastaglazúr UV-védelemmel látja el a fafelületeket és kiemeli a természetes erezetet, ezáltal naturális kinézetet kölcsönözve a fának. Érdemes 3-5 évente újra elvégezni a festést, de arra mindig ügyelni kell, hogy a régi réteg megfelelően el legyen távolítva.

A vastaglazúr selyemfénye révén biztosítja, hogy a bútorok és a különféle díszítőelemek mindig dekoratívak maradhassanak. Többek között ez a remek Trilak gyártmány is megvásárolható a festekarena.hu webáruházban. Emellett pedig minden festéshez szükséges kellék is kapható a jól felszerelt webshopban.