Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Vaníliás, jázminos masszázsolaj - Csapnivaló
Webáruház

Vaníliás, jázminos masszázsolaj

Masszázsolaj
Masszázsolaj
Masszázsolaj

A természetben megtalálható virágok közül, rengeteg fajta bír gyógyító, illatosító hatásokkal. A jázmin például tökéletes megoldás a lakásokban, mivel intenzív és átható illata az egész helyiséget képes belengeni. A sarabeauty.hu weboldalon elérhető masszázsolaj többféle változatban kapható. A termékkínálat részét képezik a vaníliás, a kókuszos, a mangós, a levendulás, az epres, az ananászos, a citromfüves, az almás-fahéjas és egyéb változatok.

Ha Önnek méregtelenítésre vagy bőrfeszesítésre lenne szüksége, akkor próbálja ki a karcsúsító-méregtelenítő olajt. A masszázsolaj összetevői enyhítik a narancsbőrt és fokozzák az anyagcserét. A felvitele során gondoskodjon róla, hogy jó alaposan bemasszírozza a bőrébe az olajt. A narancs- és borókaolaj keveréke serkenti a vérkeringést, így javítva a sejtek anyagcseréjét. A speciális masszázsolaj elősegíti a méreganyagok távozását, ami természetesen akkor lesz a leghatékonyabb, hogyha mellette a mozgásról sem feledkezik el. A sarabeauty.hu weboldalra mindenképpen látogasson el!