Szolgáltatások

Utólagosan beszerelhető az Aereco ablak szellőző

Aereco ablak szellőzőAereco ablak szellőző

Az újépítésű, valamint a nagy gonddal utólagosan szigetelt lakások esetén gyakran fellépő probléma a beltérben keletkező többlet vízpára megjelenése és lecsapódása a falakon, a hidegebb felületeken. A modern nyílászárók annyira jól szigetelnek, hogy lehetőséget teremtenek a pára feldúsulására, főleg ha van több szobanövény is a helyiségben. Szerencsére van hatásos megoldás az Aereco ablak szellőző formájában!

A probléma akkor kezdődik, amikor az ablakok alapból nincsenek ellátva megfelelő légáteresztő rendszerrel. Persze az utólagos beépítés sem jelent problémát, így a kezdetben kialakult, kellemetlen helyzetet könnyedén el lehet kerülni a továbbiakban. Az Aereco ablak szellőző egyedi higroszabályozásának hála, csak akkor lép működésbe, amikor arra valóban szükség van és a páratartalom már magasra szökött.

Amint csökken a légnedvesség jelenléte a beltérben, máris lezár a rendszer és nem szál el feleslegesen a meleg. Az Aereco ablak szellőző pontos működési elvéről sokat megtudhatunk az ablakdoktor.hu weboldalon. Használjuk ki az egyedi rendszerek előnyeit és teremtsünk tökéletes mikroklímát a helyiségekben!