Webáruház

UNO kártya, akár felnőtteknek is

UNO kártyaUNO kártya

A gyerekek növekedésével már sokkal jobban szórakozhatunk mi, szülők is. Habár elmúlnak a lehető legszorosabb kötődés évei, előtérbe kerülnek a társasjátékok. Az UNO kártya kitűnő lehet egy esős délután átmulatására.

A gyártók már 6 éves kortól ajánlják a játékot, azonban fontos tudni, hogy a színek, valamint a számok ismerete elengedhetetlen a kártyázáshoz. Az UNO remekül fejleszti a koncentrációs képességeket, valamint a logikus gondolkodást. Habár a gyermekek szórakoztatására lett tervezve, a felnőtteknek is roppant élvezetes tud lenni az UNO kártyával az este.

Mivel a versengés nemtől és kortól független, a vele járó mulatás is időtlen. A szórakozás forrását az idősebb korban a nagyfokú figyelem, a logika és természetesen egymás hátráltatása okozza.

Az UNO kártya külön érdeme, hogy akár 10 személy is tud játszani, a legtöbb 6 személyes társasjátékkal szemben. Az ára is roppant kedvező, ami főleg a csekély anyaghasználatnak köszönhető. Amennyiben Ön is egy izgalmas estére vágyik, szerezzen be egy pakli UNO kártyát!

Print Friendly, PDF & Email