Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Ez egyáltalán nem csapnivaló - új gumiszerviz a 9. kerületben - Csapnivaló
Szórakozás

Ez egyáltalán nem csapnivaló – új gumiszerviz a 9. kerületben

Válassza a Gumidirekt oldalt

Az ember szinte mindig siet valahová. Szerencsére minden technikai eszköz adott ahhoz, hogy gyorsan és kényelmesen eljussunk egyik pontról a másikra. Egyre több otthon alapfelszereltsége a személyautó, azonban néha megesik, hogy valami gond merül fel a járművel. Amennyiben a kerék vacakol, akkor nem kell megijedni, hiszen a 9. kerületben a Gumidirekt szakemberei várják a „pácienseket”. Mindössze annyit kell tenni, hogy előre egyeztetünk egy időpontot. A rendszeres közlekedés során számos olyan hiba és probléma alakulhat ki, amire gyakran nem is számítunk.

Az már szinte teljesen átlagosnak számít, hogy egy élesebb tárgyba hajtunk bele és ebből adódóan válik szükségessé a javítás. Ezen kívül ugyanakkor még megeshet, hogy a szelep elkezd engedni, a felni mellett szökik a levegő vagy teljesen elkopik az abroncs. Bármi is történjen a Gumidirekt mesterei megbirkóznak vele. Sajnos, az egyre forróbb nyarak során gyakoriak a futóművel kapcsolatos meghibásodások. Azt gondolnánk, hogy amennyiben nem járunk a kocsival, akkor gond sem fog adódni.

Mi sem áll távolabb az igazságtól. Lehet, hogy már hetek óta el sem mozdultunk otthonról, de mégis feltűnik, hogy az egyik kerék ereszt. A Gumidirekt szerviz dolgozói jól tudják, hogy mi okozza ezt. A nagy forróság ugyanis, aminek gyakran közvetlenül van kitéve a kocsi, felhevíti a felnit, ami fémből van és megindul egy tágulási folyamat. Amikor ez elér egy kritikus szintet, akkor a levegő utat talál magának és lassan kezd szivárogni.

Ez ellen érdemes gyorsan fellépni, hiszen így megelőzhető, hogy az úton hagyjon minket az abroncs. A Gumidirekt munkatársai gyors és alapos munkát végeznek. Bátran fordulhatunk hozzájuk bizalommal, legyen szó valamilyen javításról vagy éppen egyszerű cseréről. A honlapon minden fontos részletet, az órarendet és árakat is megismerhetjük, valamint új abroncsot is vásárolhatunk igény szerint. A Gumidirekt weboldala mindig nyitva áll előttünk. Jó tudni, hogy hová érdemes fordulni, amikor bármilyen gond van! Bízzunk a szakszerű szervizelésben, mert nem fogunk csalódni!