Szolgáltatások

Tüntesse el lakásából a penészfoltokat a páramentesítővel!

Páramentesítő készülék
Páramentesítő készülék
Páramentesítő készülék

Csak idő kérdése, mikor jelennek meg penészfoltok a lakás falain, ami a gyenge minőségű szigetelési munka miatt alakul ki. A magas páratartalom termőtalajt biztosít a különböző gombák számára. A páramentesítő egyszerűen és nagyszerűen megoldja a nedvesség által fellépő kellemetlenségeket.

Házi praktikákkal is megoldható ugyan, egy sólámpával vagy üzemi sóval, de annak ellenére, hogy ezek magukba szívják a nedvességet, egy idő után újra kicsapódik pára formájában és ugyanott találja magát a penészmentesség felé vezető úton, ahonnan kezdte. Azonban a páramentesítő készülék hosszútávon sokkal jövedelmezőbb befektetésnek minősül, mert megszünteti a nedvességet és a levegő nedvességi szintje azonos marad.

Ha napi pár órára bekapcsolva marad a készülék, körülbelül egy héten belül biztosan észreveszi a penészfoltok zsugorodását. A www.lpv.hu webáruház széles kínálatából, a Trotec és az Aktobis termékei közül, az iparág legismertebb cégeitől választhat megfelelő modellű és funkciójú páramentesítő készüléket.

Print Friendly, PDF & Email