Webáruház

Tudjon meg többet a gyémánt gyűrű árakról!

Gyémánt gyűrű olcsón
Gyémánt gyűrű olcsón
Gyémánt gyűrű olcsón

Biztosan Ön is meglepné szerelmét egy különleges ajándékkal, sőt, egyszer elérkezik a pillanat, hogy egy életre meghódítsa szívét! Egy ékszer mindig kivételes ajándéknak számít, ezért gondosan meg kell választani, viszont a pénztárcához is kell igazodni.

Ha azt mondanánk, hogy gyémánt gyűrű olcsón megvásárolható, nem teljesen azt jelentené, hogy megkapható olyan áron, mint az egyszerű modellek. A gyémánt egyértelműen az egyik legértékesebb drágakő és nem véletlenül, hiszen egyik ékkő sem vetekedhet annak ragyogásával.

Ráadásul nemcsak szépsége, hanem egyedi jellemzői is páratlanná teszik. Azt tudta például, hogy elnevezése a görög „adamas” szóból ered, aminek a jelentése „törhetetlen”. Olyannyira igaz ez, hogy a gyémántot a világ egyik legkeményebb anyagának titulálták. De olyan jellemvonást is magának tulajdonít, mint a hővezető képesség. Bizonyítottan, a gyémánt hatszor jobb hővezetőnek számít, mint a réz.

Tehát, ha azt mondják, hogy gyémánt gyűrű olcsón megkapható, értse ezt úgy, hogy akár 100000 Ft alatt is található, bár ritkán csökken eme összeg alá az értéke és természetesen nem is túl sokkal. Ráadásul egy akkora kövecskét kap benne, amiről ha nem tudná, nem biztos, hogy észrevenné a gyémánt mivoltát.Azonban azon a tényen nem változtat, hogy a legbecsesebb drágakő díszíti az ékszert. A gyémánt gyűrű árak nemcsak a kő méretétől függnek, hanem annak színétől is.

Vannak az úgynevezett mesterségesen megszínezett kövek, amelyeknek egyértelmű, hogy értékük kevesebb, mint például az eredeti, természetes úton nyert fekete gyémánt ára. De számít a csiszolás és számít az is, hogy milyen tisztasági osztályba tartozik.Egy makulátlan és hibátlan kő értékét kimondani is fájó. Persze nem azt jelenti, hogy a hibás kövek deformáltak és kevésbé hasonlítanak a gyémántra. Ezeket a hibákat szabad szemmel nem lehet észrevenni, leginkább nagyító alatt láthatóak. Egy kereskedő számára evidens, hogy ezek sokat számítanak, nekünk, átlagembereknek azonban, eme aprócska hibák által sokkal kedvezőbbé válnak a gyémánt gyűrű árak.