Webáruház

Trópusi ízélmény a Portorico rum

Portorico rumPortorico rum

Magyarországon sokáig nem volt ismert szeszesital a rum. Amikor elkezdett beérkezni a boltok polcaira, akkor is inkább a háziasszonyok használták a süteményekhez.

A minőségi Portorico rum ízvilágát össze sem lehet hasonlítani az előbb említettekkel. Ezzel a megbízható, ismert márkával nem lehet mellényúlni, mindig ugyanazt a színvonalat nyújtja. A Portorico rum semmihez sem hasonlítható ízvilága és aromás illata rögtön elrepít minket a Karib-térségre.

Természetesen már nemcsak ezen a területen állítják elő manapság ezt a szeszesitalt. A sötét kategóriába tartozó rum színe gyönyörű mély vörösesbarna, illata pedig igazán karakteres. Éppen ezért fogyasztható magában, de jéggel is igazi trópusi ízélményt okoz.

Természetesen érdemes mértékkel fogyasztani a Portorico rumot, hiszen igen magas, 60 százalék az alkoholtartalma. Ezen kívül nagyon jól hasznosítható teák vagy kávék ízesítésére. Kellemes, különleges plusz ízt ad a megszokott mindennapokhoz, illetve számos koktélnak tökéletes alapanyaga.