Webáruház

Töretlen a Samsung okostelefon népszerűsége

samsung okostelefonsamsung okostelefon

Ez a cég az elsők között volt az ilyen készülékek gyártásában. A Samsung okostelefon mára meghódította szinte az egész világot. Amióta kiadták a Galaxy S sorozatot, azóta már kapható J, A és Note is, de ezeken felül számos egyéb széria biztosítja a töretlen sikert.

Ha megbízható és olcsó készüléket keres a megviselt régi modell helyett, egy ilyen bizonyára jó választás lehet. A Mobilcorner oldalán a legújabb típusok is elérhetőek, kedvező áron kínálnak hozzá garanciát és sokféle tartozékot is. A mobil ma már senki kezéből nem hiányzik, rengeteg mindent lehet intézni rajta keresztül, legyen az számlák befizetése, szórakozás, vagy az eredeti funkciója szerinti telefonbeszélgetések lebonyolítása. A kártyafüggetlen Samsung A725 Galaxy A72 bármilyen szolgáltató által kibocsátott SIM kártyát elfogad.

128 GB belső tárhellyel rendelkezik, az akkumulátor pedig 5000mAh. Ha attól félne, hogy olyan helyzetben merül le a Samsung okostelefon, amikor nincs a közelben konnektor, a mobilcorner.hu oldalon power bank is vásárolható.