Webáruház

Több színben elérhető férfi hátizsák

férfi hátizsákférfi hátizsák

A hátizsák nagyon praktikus eszköz, hiszen az ember kezei szabadok, így egyéb csomagot is vinni tud, esetleg kerékpározni, vagy valami mást csinálni. A férfi hátizsák általában színeiben különbözik a női daraboktól. A sötétebb árnylatok, mint a fekete és sötétkék mellett, a piros, de a drapp is gyakori a férfi modelleknél.

Általában a férfi hátizsák fazonok egyszerűbbek, minden díszítés nélküliek. A sok zsebet mindkét nem kedveli, mivel ha csak egy nagy zsák van, abban nehéz eligazodni.

A kulcsoknak, telefonnak esetleg pénztárcának, határidőnaplónak, a sok apróságnak jó, ha különálló helye van. Ilyenkor már csak azt kell megjegyezni, hogy mit hová tettünk. A kis zsebeket egyszerűbb átnézni mint a nagy zsákot.

A praktikus férfi hátizsák másik előnye, hogy nem húzza egyik oldalra a gerincet, mint ahogy azt a válltáska teszi. Erre nemcsak a növésben lévő fiataloknak érdemes odafigyelni, hanem a későbbiekben is. Aki napi gyakorisággal hord táskát, aminek súlya van, egyáltalán nem mindegy, hogy ezt miként teszi.