Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Tippek a nátha ellen - Csapnivaló
Egészség

Tippek a nátha ellen

Nátha tünetei
Nátha tünetei

A nátha olykor igen kellemetlen tünetekkel járhat, ami kortól és nemtől függetlenül lecsaphat az emberre. Az oldalon olyan témáknak olvashat utána, mint a nátha tünetei és kezelése, gyógymódok a nátha ellen és számos egyéb, hasznosnak bizonyuló javaslat erre a nehezebb időszakra.

Először is fontos, hogy melegben maradjon, mert ilyenkor az immunrendszer a rendelkezésére bocsátja az energiatartalékot. Nátha ellen fontos a pihenés is, bár sokan nem szeretnek ágynak dőlni. Holott néha egy kiadós, „lustálkodó” nap csodákra képes a megfelelő gyógyteákkal kombinálva.

Nátha ellen gyorsan hat a gargarizálás, ami abból áll, hogy meleg, sós vízben öblíti le a torkát legalább négyszer naponta. Természetesen, ez csak néhány a legelterjedtebb módszerekből a nátha tünetei és kezelése, gyógymódok a nátha ellen esetében. Viszont olyan módszerek is beválnak, mint a gőzzuhany vagy a gőzös inhalálás, esetleg a porlasztó vagy a párásító alkalmazása, mert az alacsony páraszintű szobák nem tesznek jót megfázás idején.