Szolgáltatások

Tetszés szerint alakítható a menetes szár

Menetes szár
Menetes szár

Az építkezések vagy éppen felújítások során, gyakran találkozhatunk olyan kihívással, amire nem biztos, hogy egyből fel vagyunk készülve. Szerencsére, a folyamatosan fejlődő építőipar mindig kitalál valami újat, amivel megkönnyíti a mesterek dolgát. Példaként felhozható a menetes szár, amelyik egy hatalmas csavarként fogható fel. Annyiban különbözik az eredeti terméktől, hogy nincs fix feje, azért ezt nekünk kell kialakítani.

Általában egy vagy több méter hosszúságú a szár és annyit használunk fel belőle, amennyire szükségünk van. Egy megfelelő vágóeszközzel könnyedén szabhatjuk és ennek megfelelően igény szerint alakíthatjuk. A menetes szár részben vagy teljesen csavaros, így azt a formát kell kiválasztanunk, ami mindenképp megfelel a feladatnak, amire használni szeretnénk azt.

A megfelelő szakkereskedésekben vagy éppen az internetről is megrendelhető kisebb-nagyobb tételben egyaránt. Mielőtt azonban vásárlásra adnánk a fejünket, jól mérjük fel, hogy pontosan hány darab kell belőle, de inkább több legyen megvéve, mint kevesebb.

Print Friendly, PDF & Email