Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Termelői méz nemzedékek összefogásával - Csapnivaló
Webáruház

Termelői méz nemzedékek összefogásával

termelői méztermelői méz

A „folyékony arany” legtisztább előállítása mellett, több mint 3,5 évtizede elköteleződött BeoBee családi bioméhészet 300 méhcsaládja, Magyarország külső hatástól védett virágmezőin gyűjti az értékes termék alapanyagát. A debreceni vállalkozást a 80-as évek közepén indította el a Gál házaspár és mivel hivatásukat a kaptárok közelében felnövekvő fiúk is magáénak érezte, 2009-től a két nemzedék közösen gondoskodik arról, hogy a méhészetükből a vásárlók otthonába kerülő termelői méz valóban kifogástalan minőségű legyen.

Ennek alapfeltétele a 100%-ban garantált természetesség, vagyis az, hogy a méhek munkájának gyümölcsét a legkisebb változtatás nélkül kínálják eladásra. Mivel a cég működtetői, a minőség mellett, a változatosságot is rendkívül fontosnak tartják, virtuális boltjukban a sokféle termelői méz mellett, más méhészeti termékek is helyet kaptak. A főszereplők azonban természetesen a klasszikusnak számító és a kevésbé közismert termelői méz, amelyek között más méhészetek minőségi készítményei is jelen vannak. A forgalmazók ezekre a fajtamézekre is BeoBee garanciát vállalnak.

A repceméz a sportolók desszertje

A krémes állagú, hófehér színű, kellemes ízvilágú repceméz nem véletlenül vált az utóbbi időben egyre keresettebbé a mézkedvelők körében. Mivel bőségesen tartalmaz szőlőcukrot, páratlan energetizáló hatással rendelkezik, ezért sportolók, illetve megerőltető fizikai vagy szellemi munkát végzőknek fokozottan ajánlott a használata.

Magas vas- és mérsékelt savtartalmának köszönhetően, az érzékenyebb gyomrúak is bátran fogyaszthatják. A repcemézben a csontok fejlődésének kedvező Q3 enzim is fellelhető, így ez a különleges fajtaméz a csontritkulásban szenvedők panaszait is képes enyhíteni. Ugyanakkor, orvosi ellenőrzés mellett, a cukorbetegek is kipróbálhatják anélkül, hogy bármilyen kellemetlen következménnyel kellene számolniuk. A BeoBee méhészet internetes kereskedéséből természetesen a repceméz sem hiányzik. A termék minőségét több nemzetközi seregszemle első díjai tükrözik.