Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Tequila fajták kék agavéból - Csapnivaló
Webáruház

Tequila fajták kék agavéból

tequila fajtáktequila fajták

Az emberek általában azért isznak alkoholt, hogy jól érezzék magukat. Ehhez a tequila fajták is hozzájárulhatnak. Az ital a kék agavé növény piñáiból származik, de nem mindegyik egyforma ízű. A tequila fajták eltérőek lehetnek, így érdemes megismerni az egyes típusok közötti különbséget.

Ez igazából egy mexikói desztillált ital, amit Jalisco államban, valamint Guanajuato, Michoacán, Nayarit és Tamaulipas államok kiválasztott településein termesztett kék agavé növényekből készítenek. A blanco fajta a kék Weber agavéból desztillált ital érleletlen változata, ami Mexikó öt nyugati államának egyikéből származik.

Keressen olyan palackokat, amiken „100% blue agave” felirat szerepel. A „joven” címkével ellátott Blanco palackok általában kis mennyiségű érlelt alkoholt tartalmaznak érleletlen tequilával keverve. Az añejo is egy elterjedt változat, ami amerikai vagy európai tölgyfahordókban legalább egy évig érlelődik. Az añejo a tequila fajták közül a legalkalmasabb a tiszta kortyolgatáshoz.