Vásárlás

Tefal palacsintasütő a gyors desszertkészítéshez

Tefal palacsintasütőTefal palacsintasütő

Egy kiadós ebédet vagy vacsorát követően azért még gyakran jól jön egy kis desszert, például palacsinta, amivel megkoronázzuk az étkezés végét. Természetesen ennek a finomságnak az elkészítéséhez olykor külön eszközre van szükségünk. Kifejezetten ezen célból született meg a Tefal palacsintasütő, amivel egyszerűen öröm a munka.

A gyártók mindent megtettek azért, hogy kényelmesen és hatékonyan lehessen dolgozni ezzel a kivételes termékkel. A készítés során teljesen mellőzték az egészségre káros alapanyagokat, amilyen például a PFOA. A Tefal palacsintasütő továbbá rendelkezik egy Thermo Spot ponttal, ami jelzi, amikor kellően átmelegedett a fém és készen áll az alapanyagok belehelyezésére.

A teljesen pirossá változott jelzés azt mutatja, hogy eljött a sütés ideje. A stabil fogás garantált, valamint majdnem minden tűzhelyen használható a Tefal palacsintasütő. Amennyiben a családunk teljesen odavan ezért a fenséges lakomát jelentő desszertkülönlegességért és szeretnénk nekik rendszeresen meglepetést okozni, akkor rendeljük meg minél hamarabb ezt a páratlan kelléket!