Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Tátra tea citrussal vagy körtével - Csapnivaló
Webáruház

Tátra tea citrussal vagy körtével

Tátra teaTátra tea

Ha tea alapú alkoholos ital után kutat, nem kell tovább nézelődnie. A Tátra tea egy szlovák alkoholos ital, ami eleinte közönséges sötét üvegben volt kapható, de a márkaváltás után az alakja megváltozott, és egy henger alakú termoszra kezdett hasonlítani. Az elegáns design hangsúlyozza a termék prémium jellegét.

Az egykor forró alkoholos főzetek a gyógynövényeikkel mentették meg a hegyvidékek lakóit a hidegtől, illetve a megfázástól, mára pedig a szlovákiai Kárpátok gasztronómiai látványosságává váltak. Az elmúlt évtizedekben a Tátra tea a Karloff gyártó által került forgalomba. A klasszikus likőr gazdag ízű tea, valamint méz árnyalataival rendelkezik, hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.

Az alkoholos kivonatokat a világ különböző részein termesztett növényekből készítik. A cég répamelaszból származó alkoholt használ, ami kiemeli a Tátra tea jellegzetes édességét. A növényi összetevőket alkohollal leöntik, majd 60 napra rozsdamentes acél tartályokba helyezik. Ezután leszűrik, összekeverik és forrásvízzel a kívánt erősségre hígítják.