Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Szívből adott ajándék eljegyzésre - Csapnivaló
Szolgáltatások

Szívből adott ajándék eljegyzésre

ajándék eljegyzésreAjándék eljegyzésre

Amikor ajándékozásról van szó, óhatatlanul felmerül az anyagiak kérdése is, pedig nem ezek az elsődleges szempontok. Például az ajándék eljegyzésre különleges darab is lehet, bár az extra ötlettel, már ha van, érdemes megvárni az esküvő napját. A szívből adott személyes meglepetés lényegesen nagyobb értékkel bír, mint bármelyik drága ajándék. A kézfogóra általában a szülők, keresztszülők, testvérek és a közeli barátok hivatalosak, pontosan ők azok, akik a legjobban ismerik a házasodni készülő párt. Ezért lehet élmény jellegű is az ajándék eljegyzésre, például a wellness pihenés vagy különleges helyszínen megrendezésre kerülő romantikus vacsora.

Tehát nem kell horribilis összeget kiadni azért, hogy egy életre szóló élményt adhassunk a fiataloknak. Ma már vannak olyan cégek, amelyek kifejezetten élmény jellegű ajándékozással foglalkoznak, elképesztő programokat kínálnak az érdeklődőknek. Ezek közül megemlítjük a tandemugrást, a sétarepülést hazánk gyönyörű tájai fölött stb. Ha csak kisebb anyagi forrás áll a rendelkezésünkre, akkor némi kreativitással izgalmas ajándék eljegyzésre születhet, hiszen a gravírozható tárgyakra igazán kedves idézetet lehet írni, ami majd a fiatalok közös otthonának mutatós, emlékezetes eleme lesz.

Népszerű a kedves, kreatív lakásavató ajándék

Ha sorban megyünk, akkor az eljegyzés után az esküvő, majd a lakásavató következik, amire szintén nem illik üres kézzel menni. Egy kreatív lakásavató ajándék igazi kedvesség a vendéglátóknak, de ennek kiválasztásánál figyelnünk kell arra, hogy a meglepetésünk passzoljon az új otthon stílusához. Kellemetlen, ha egy modern otthonba valamilyen klasszikus darabot viszünk, de fordítva is ugyanez a helyzet. Ennek elkerülésére sokszor a lakástól teljesen független ajándékkal rukkolnak elő a vendégek, édesség vagy alkohol formájában. Persze nem lehet általánosítani, mert a legtöbben törekednek arra, hogy egy odaillő dísz- vagy használati tárgyat nyújtsanak át az új háztulajdonosoknak.

Fontos tudni, hogy a kreatív lakásavató ajándék mellett, a háziasszonyt minden esetben illik megtisztelni egy csokor vagy legalább egy szál virággal, mert valószínűleg ő az, aki sokat készülődött a vendégségre. Általában a hölgyek vállalják magukra a meglepetés beszerzésének feladatát is, nekik ez nem okoz nehézséget, főleg abban az esetben nem, ha ismerik a vendéglátó ízlését, esetleg lakberendezési terveit. A nők az ilyesmit mindig megbeszélik a hozzájuk közelálló családtagokkal, barátnőkkel, aminek köszönhetően a kreatív lakásavató ajándék kiválasztása nem lesz nehezen megoldható teendő.