Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Színváltós bögre gamerek számára - Csapnivaló
Vásárlás

Színváltós bögre gamerek számára

Színváltós bögreSzínváltós bögre
Színváltós bögre
Színváltós bögre

Párunk önfeledten el tud merülni a játékok világában és szeretnénk valamivel meglepni? Akkor válasszunk olyan ajándékot, amelyik egyszerre hasznos és praktikus, ám jellemzi az ünnepeltet is. A színváltós bögre egyetlen gamer tulajdonából sem hiányozhat. Édesebbé teheti a reggeleket, hiszen ha meleg italt töltünk bele, akkor megjeleníti valódi jellegét. Klasszikus modellnek számít a Packmen vagy a Tetris színváltós bögre, ami azonnal hangulatossá varázsolja, még a nehezebben induló reggeleket is.

Amint kihűl a bögre tartalma, akkor a színe is visszavált az eredetire, vagyis nem mutatja tovább a mintázatát. Irodában is használható, hiszen jobb munkaköri hangulatot tud teremteni. Az ilyen típusú színváltós bögre iránt nagy az érdeklődés. Bátran kattintsunk a Dilivihar webbolt oldalára, ahol még ezen kívül más típusokat is találunk. Rendeljük házhoz, hiszen nem kell attól félni, hogy szállítás közben megsérülne. Természetesen díszdobozos csomagolás is kérhető, amennyiben ajándékba szánjuk.