Webáruház

Széleskörű réz idom választék

réz idomréz idom v

Ha belegondol az ember, mennyi minden szükséges egy fürdőszoba teljes kialakításához, igen sok lesz a végeredmény. A réz idom választék meglehetősen gazdag. Megtalálható közöttük a csőhálózat szereléséhez szükséges könyök, hollandi, T-idom, karmantyú, kupak, dugó, közcsavar.

Többféle elzáró golyócsap áll rendelkezésre szereléskor, olasz, mofém, továbbá kerti csapok és a szükséges tömlővégek. A mosógép csap és a csempeszelep is többféle kivitelben található meg. A fűtésrendszerekben használható durva iszapleválasztóként alkalmasak az Y-réz szűrők. Fűtési keringető szivattyúkhoz inkább réz szivattyú csatlakozást ajánlanak.

Speciálisabb területre a háromjáratú golyóscsapok is elérhetőek „T” vagy „L” alakú belsővel a feladathoz illően. A szivattyuwebaruhaz.hu igazán sokrétű segítséget kínál a megfelelő alkatrészek megtalálásában is, ha nehéz lenne a választás. Réz idom, golyóscsap vagy szerelvény akár raktárkészletről is rendelhető, rövid szállítási idővel. Ne okozzon gondot a beszerzés!

Például, ha szép zöld kertet szeretne, elengedhetetlen a megfelelő locsolás megoldása. Ezt megkönnyíti a Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csap, amit speciálisan a locsolótömlők egyszerű csatlakoztatásához alakítottak ki. A háztartásokban használt vízvezetékek irányváltoztatására alkalmas réz idom a Rastelli 604. Hasonló célra találták ki a Rastelli 965. sz. réz könyököt, ami szintén olyan réz idom, ami a vízvezetékek részeként alkalmazható, a vízcső irányának megváltoztatása céljából. A választék tényleg óriási.