Webáruház

Számtalan mindenre használható a Bosch flex

bosch flexbosch flex

A sarokcsiszoló az egyik legtöbbet használt, legsokoldalúbb szerszám, amit épp ezért megannyi munkaterületen gyakran bevetnek. Nem mindegy azonban, hogy milyen szerszámra esik a választás, amikor a vásárlásra kerül sor. Kétségtelen, hogy hibátlanul fog teljesíteni a GWS 13-125CI Bosch flex, amely esetében a gyors előrehaladást az erőteljes, 1300 W-os, konstans elektronikával ellátott motor garantálja. A hosszú élettartamért pedig a közvetlen motorhűtésű, túlterhelésvédelemmel és tartós szénkefékkel felszerelt megoldás adja.

A Bosch flex használatakor a maximális felhasználóvédelem adott, köszönhetően a KickBack Stop funkciónak. Miben rejlik ennek a sikere? A Bosch flex véletlen bekapcsolása elleni védelemért felel ez, ami nagyon sok esetben megkímélheti a tulajt egy komolyabb sérüléstől. A Softgrip megoldás is említést érdemel. Kitűnő kezelhetőséget ad ez a biztonságos tartáshoz. A modern Bosch flex egyik ismérve a Vibration Control kiegészítő fogantyúban rejlik, ami képes felére csökkenteni a rezgéseket. Végre a munka sokkal kényelmesebb és egyáltalán nem fárasztó.

A sokoldalúság szimbóluma a Dremel

Vannak olyan szerszámok, amik elképesztően sok mindenre használhatók, köszönhetően a megannyi tartozékuknak, kiegészítőknek. Pontosan ilyen a Dremel multifunkciós masina, ami végtelen felhasználási lehetőséget biztosít. A csiszolástól a köszörülésig, az alakmarástól a vágásig minden elvégezhető ezzel. A Dremel szerszám minden feladatnál bizonyítja, hogy jó választás volt. Az elektronikus visszacsatolás szükség esetén több energiát biztosít a maximális teljesítmény fenntartásához, a puha és kemény anyagokban végzett műveletek során egyaránt.

A Dremel gép egyik jó tulajdonsága a maximális precizitásban rejlik. Bármilyen munkát is végez a tulaj, mindig tökéletesen uralni tudja a Dremel szerszámot. A nehezen elérhető szögekben vagy szűkös és sötét helyen végzett munka esetén is számítani lehet rá, hála a 360-fokos, elfordítható LED égőnek. Egy könnyedén kezelhető Dremel gépről van szó, aminél a tartozékokat roppant egyszerűen fel lehet tenni és le lehet venni. A 175 W-os motor az optimális teljesítményhez járul hozzá.