Webáruház

Sokoldalúan hatékony a száraz-nedves porszívó

száraz-nedves porszívószáraz-nedves porszívó
Otthon és a munkahelyen is fontos a környezet tisztán és rendben tartása. Az utóbbi esetében csökkenhet a hatékonyság és produktivitás, ha huzamosabb ideig elmarad a takarítás. Mivel a száraz-nedves porszívó mindennel megbirkózik, nagy teljesítménnyel bír, illetve könnyedén kezelhető, műhelyekből, garázsokból semmiképp sem hiányozhat.
A Makita termék tökéletes választásnak bizonyul, hiszen mindenféle igénynek megfelel. Hatalmas készlettel várja a vásárlókat a hazai Szerszám Oázis internetes bolt.

A száraz-nedves porszívó a felépítéséből és funkciójából adódóan minden környezetben remekül helytáll. Rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik. A szerkezet be-ki kapcsoló automatikával van ellátva, ami azt jelenti, hogy csatlakoztathatók rá különböző kisgépek, mint például egy falhoronyvágó.
Ennek az elindítását követően automatikusan beindul a száraz-nedves porszívó is. A modernségét igazolja a “Push and Clean” tisztítórendszer megléte. Ennek köszönhetően a filter tisztítása mindössze pár percet vesz igénybe.