Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/propisci/csapnivalo.hu/html/wp-content/plugins/newsmax-core/lib/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 28
Sok helyzetben hatásos a kineziológiai tapasz - Csapnivaló
Vásárlás

Sok helyzetben hatásos a kineziológiai tapasz

kineziológiai tapaszKineziológiai tapasz

Amikor hosszú időn keresztül szinte egyáltalán nem mozgunk megfelelően, akkor elég lehet egy hirtelen mozdulat, hogy valamilyen kellemetlen izomsérülést szenvedjünk el. Amikor ez bekövetkezik, jól jön a hatékony és viszonylag gyors segítség. Kimondottan ilyen helyzetekre lett kifejlesztve a speciális kineziológiai tapasz. Egy olyan sajátos termékről van szó, ami a húzódások enyhítésében élen jár. Szerkezeti felépítését tekintve egy olyan pamut alapanyagú, nyújtható, akril ragasztóval készülő tapadós szalag, aminek a felhelyezése kimondottan egyszerű.

Teljesen igényre szabható a kineziológiai tapasz, így minden helyzetben célirányosan bevethető. A rugalmas rögzítésnek hála, az alatta található szövetek könnyedén tudnak mozogni, így a regeneráció semmiben sem gátolt. A bőrfelszín egy folyamatos nyirokmasszázst kap, ami segíteni fogja a szervezet természetes gyógyító folyamatainak a kiteljesedését. A kineziológiai tapasz hasznos kiegészítője az otthoni patikánknak, ezért gondoskodjunk róla, hogy mindig legyen kéznél a biztonság kedvéért!

Amennyiben már nekilátunk felkészülni az esetlegesen váratlanul bekövetkező problémákra, akkor a vízálló sebtapasz szintén kerüljön bele a palettába, amit megvásárolunk. A konyhában történő munkálkodás közben nagyon könnyen megvághatjuk az újunkat, ami bár kicsi sérülésnek számít, mégis nagyon kellemetlen érzést nyújt. Ha folytatni akarjuk ezt követően a megszokott teendőinket, akkor a vízálló sebtapasz alkalmazásával elérhetjük a kívánt hatást. A nyílt sebekbe, bármennyire is aprók, könnyedén beférkőzhetnek a baktériumok.

Ezt megelőzendő, a fertőtlenítés és lezárás nagyon fontos. Természetesen érdemes előre gondolkodni és olyan terméket választani, ami a szükséges idő elteltével gyorsan és problémamentesen eltávolítható. A lélegző felülettel rendelkező vízálló sebtapasz fájdalommentesen leszedhető. Csak tiszta és száraz felszínre legyen rögzítve, mert így tudja megfelelően kifejteni a hatását. Többféle formában, kedvező áron vásárolható meg a termék. A sportkotszer.hu oldalon már online is megrendelhetjük és házhoz jön.